andreas 13 Posted October 15, 2019 Κλασικά w10 pro με QWERTY πληκτρολόγιο και αναζητώ εύκολο τρόπο να βγάζω το σύμβολο € (ευρώ) σε όλες τις εφαρμογές ανεξάρτητα από την επιλεγμένη γλώσσα πληκτρολόγησης. Για να το βγάλω τώρα πρέπει να γυρίσω το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά και να πατήσω CTRL + ALT + E. Ο συνδυασμός όμως ΔΕΝ λειτουργεί όταν το πληκτρολόγιο είναι γυρισμένο στα Αγγλικά (EN). Πάνω στο πλήκτρο 5 υπάρχει το σύμβολο του ευρώ (και το %). Έτσι όταν πατήσω shit+ 5 βγάζει το % και στις 2 γλώσσες. (που είναι και σωστό) Πατώντας στα ελληνικά CTRL+ALT+5 βγάζει § (το ίδιο και το ALTGR+5), στα αγγλικά δεν βγάζει κάτι. Δηλωμένα πληκτρολόγια είναι "English (US)" και "Ελληνικά (Greek)". Σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα με τα υπόλοιπα σύμβολα στο πληκτρολόγιο. Και στις 2 γλώσσες βγαίνουν όπως είναι στις ετικέτες των πλήκτρων. Η λύση του ALT+0128 δεν είναι αποδεκτή. Share this post Link to post Share on other sites
Sovas 12 Posted October 22, 2019 Εχω και εγω την ίδια απορία 1 Share this post Link to post Share on other sites
ftinos 0 Posted October 22, 2019 2 hours ago, Sovas said: Εχω και εγω την ίδια απορία και εγώ Share this post Link to post Share on other sites