Laptopforum 18 Posted January 19 Στο eshop για σήμερα μόνο υπάρχει υπερπροσφορα για ssd ταχύτατο δίσκο laptop με χωρητικότητα 480GB Link Προσφοράς στο eshop : https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-sa400s37-480g-ssdnow-a400-480gb-25-sata3-p-PER.346081 O A400 Solid State δίσκος της Kingston βελτιώνει δραματικά την ανταπόκριση του υπάρχοντος συστήματός σας με απίστευτους χρόνους εκκίνησης, φόρτωσης και μεταφοράς σε σχέση με τους μηχανικούς σκληρούς δίσκους. Τροφοδοτείται από έναν τελευταίας γενιάς ελεγκτή με ταχύτητες έως και 500MB/s για την ανάγνωση και 320MB/s για την εγγραφή. Ο SSD αυτός είναι 10 φορές πιο γρήγορος από ότι ένας παραδοσιακός σκληρός δίσκος με υψηλότερη απόδοση, γρηγορότερη απόκριση multi-tasking και ένα συνολικά πιο γρήγορο σύστημα. Επισήμανση! Μέγιστο όριο παραγγελίας : 3 τεμάχια ανά πελάτη. 2 Παράθεση Share this post Link to post Share on other sites
takaros 4 Posted January 19 Ωραία προσφορά, πήρα 2 να έχω για το backup Παράθεση Share this post Link to post Share on other sites
gioko 1 Posted January 19 Σουπερ προσφορά, με λίγα χρήματα αποκτάς δίσκο που θα κρατήσει πολύ καιρό. Παράθεση Share this post Link to post Share on other sites
Νικος 0 Posted January 19 Αγόρασα και εγώ έναν, θέλω να τον βάλω σε έναν nas που έχω φτιάξει μόνος μου. Αν παίξει σωστά θα πάρω άλλους δυο Παράθεση Share this post Link to post Share on other sites