andreas 13 Posted October 14, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Έχω τον VAIO, VGN-FW41M Το έκανα φορματ και έβαλα τα windows 10 με τα οποία είμαι πολύ ικανοποιημένος Το πρόβλημα είναι ότι από τότε έχασα την δυνατότητα να εκμεταλλεύομαι το touchpad και συγκεκριμένα το scroll (που κουνάς το δάκτυλο στη ακρη και αυτό κανει scroll!). Εννοειτε ότι το πρώτο που έκανα ηταν να παω στο mouse properties αλλα δεν εχει καμια ρυθμιση οσον αφορα το touch pad είναι ακριβως τα ιδια με εναν desktop pc. Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα!! Κατέβασα τους drivers της Synaptic το οποιο πρόσθεσε ενα tab στο mouse properties μου αλλα απο εκεί μπορώ να ρυθμίσω μόνο τι θα κάνει το κάθε κουμπι και οχι να κανω scroll. Επίσης κατέβασα απο την σελιδα της Vaio το Control Center και τα utilities και παλι δεν γινεται τπτ. Εννοειτε οτι το πρωτο που εκανα ηταν να παω στο mouse properties αλλα δεν εχει καμια ρυθμιση οσον αφορα το touch pad ειναι ακριβως τα ιδια με εναν desktop pc. Εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω η ποιους drivers/software ακριβως πρεπει να κατεβασω;;; Ευχαριστω! Share this post Link to post Share on other sites
Tsiftis 15 Posted October 15, 2019 Έχεις δοκιμάσει να περάσεις ξανά τους drivers του touchpad 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sovas 12 Posted October 21, 2019 Μάλλον είναι θέμα με τους drivers Share this post Link to post Share on other sites
gogo1 1 Posted October 22, 2019 Βάλε πρώτα τους driver του chipset Share this post Link to post Share on other sites