andreas 13 Posted October 15, 2019 Προσπάθησα να προσθέσω τη λειτουργία αδράνειας (sleep mode) ακολουθώντας τις οδηγίες που βρήκα εδώ https://windowsreport.com/missing-sleep-option-windows-10/ , αλλά στο δικό μου σύστημα εμφανίζονται διαθέσιμες μόνο οι λειτουργίες κλεισίματος, επανεκκίνησης και νάρκης (hibernate). Είναι εγκατεστημένο σε παλιό φορητό, DELL Inspiron 1721 συγκεκριμένα, και κάποιοι οδηγοί δεν είναι διαθέσιμοι. Νομίζω των γραφικών και ήχου δε βρήκα και επέλεξε το σύστημα από μόνο τους κάποιους προτεινόμενους ως - αναγκαστικά μόνη - προεπιλογή. Παίζει κάποιο ρόλο; Έχω λογαριασμό διαχειριστή και είναι ο μόνος χρήστης. Τι άλλο να κάνω; Δε δοκίμασα τις υπόλοιπες λύσεις πέραν της πρώτης, μήπως και κάνω κάποια βλακεία. Η προηγούμενη έκδοση ήταν 7, αλλά μετά από τόσα χρόνια παρέδωσε πνεύμα η εγκατάσταση. Μήπως να επανέλθω σε εκείνη; Ο επεξεργαστής είναι AMD TURION 64 X2 Mobile Technology TL-56 1,8OGHz, μνήμη 4GB - πραγματική 3,87. Share this post Link to post Share on other sites
nikos 7 Posted October 18, 2019 Σε ποιο λειτουργικό μπαίνεις ? Share this post Link to post Share on other sites
ftinos 0 Posted October 22, 2019 Κάνεις ένα κόπο να τρέξεις το antivirus Που έχεις μήπως και έχεις κολλήσει virus και αυτό δημιουργεί όλα αυτά τα προβλήματα ? Share this post Link to post Share on other sites