andreas 13 Posted October 15, 2019 Γειά σας. Έχω ένα Λάπτοπ με Windows 10 1903. Μέχρι εχτές το βράδυ λειτουργουσε κανονικά. Τώρα μόλις το άνοιξα εμφανίζει ένα αρχείο txt στην επιφάνεια με τίτλο all your files are encrypted. Και Δεν λειτουργεί πραγματικά τίποτα. Πας παράδειγμα να ανοίξεις ένα αρχείο και βγάζει την λίστα να διαλέξω πρόγραμμα για να τρέξει το αρχείο αλλά η λιστα ειναι χωρίς πρόγραμμα. Πάω να ανοίξω κάποιο πρόγραμμα από την έναρξη και πάλι δεν τρέχει. Μου το είχε κάνει και παλιότερα και έκανα φόρματ και έστρωσε. Τώρα το ξανά έβγαλε. Υπάρχει λύση; τι μπορεί να φταίει; παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας το συντομότερο γιατί έχω αρχεία και ειναι επειγον. Χρειάζομαι τον υπολογιστή. Ποιος ο λόγος που το προκαλεί αυτό; 2 Share this post Link to post Share on other sites
KyrGiannis 13 Posted October 17, 2019 Ψάξε μήπως έχεις κολλήσει τίποτα 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sovas 12 Posted October 22, 2019 Σου έχουν κρυπτογραφήσει τα αρχεία, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν πληρώσεις 1 Share this post Link to post Share on other sites