andreas 13 Posted October 14, 2019 Θέλω να αγοράσω Laptop αλλά δεν έχω ιδέα τι να αγοράσω. Θέλω να έχει μεγάλη οθόνη και να είναι αξιόπιστο. Για δώστε καμιά πρόταση. Share this post Link to post Share on other sites
Tsiftis 15 Posted October 15, 2019 Σε ενδιαφέρει η αυτονομία, διότι έχω να προτείνω κάτι Share this post Link to post Share on other sites
Panathas 16 Posted October 16, 2019 Πόσο μεγάλη οθόνη θέλεις να έχει ? Share this post Link to post Share on other sites
Sovas 12 Posted October 21, 2019 On 10/14/2019 at 1:23 PM, andreas said: Θέλω να αγοράσω Laptop αλλά δεν έχω ιδέα τι να αγοράσω. Θέλω να έχει μεγάλη οθόνη και να είναι αξιόπιστο. Για δώστε καμιά πρόταση. Τι εργασίες θέλεις να κάνεις με αυτό ? Share this post Link to post Share on other sites
takaros 4 Posted January 17, 2023 On 14/10/2019 at 1:23 ΜΜ, andreas said: Θέλω να αγοράσω Laptop αλλά δεν έχω ιδέα τι να αγοράσω. Θέλω να έχει μεγάλη οθόνη και να είναι αξιόπιστο. Για δώστε καμιά πρόταση. Τελικά τι αγόρασες; Share this post Link to post Share on other sites