andreas 13 Posted October 11, 2019 Καλησπέρα. Ψάχνω για αγορά λαπτοπ μέχρι 250 ευρω. Δεν εχω ιδιαίτερες απαιτήσεις αλλά επειδη θελω να το παίρνω μαζί μου πρέπει να ειναι μικρού βάρους ογκου . να δώσω βάση στον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών? 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
Tsiftis 15 Posted October 15, 2019 Θέλεις να μας πεις τι εργασίες θα κάνεις με το Laptop? Share this post Link to post Share on other sites
Panathas 16 Posted October 16, 2019 On 11/10/2019 at 5:37 ΜΜ, andreas said: Καλησπέρα. Ψάχνω για αγορά λαπτοπ μέχρι 250 ευρω. Δεν εχω ιδιαίτερες απαιτήσεις αλλά επειδη θελω να το παίρνω μαζί μου πρέπει να ειναι μικρού βάρους ογκου . να δώσω βάση στον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών? Μήπως να κοιτούσες για netbook ? 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tsaki 6 Posted October 16, 2019 πόση αυτονομία θέλεις να έχει ? Share this post Link to post Share on other sites
KyrGiannis 13 Posted October 17, 2019 Ρίξε μια ματιά σε μεταχειρισμένο Laptop Share this post Link to post Share on other sites
nikos 7 Posted October 18, 2019 On 11/10/2019 at 5:37 ΜΜ, andreas said: Καλησπέρα. Ψάχνω για αγορά λαπτοπ μέχρι 250 ευρω. Δεν εχω ιδιαίτερες απαιτήσεις αλλά επειδη θελω να το παίρνω μαζί μου πρέπει να ειναι μικρού βάρους ογκου . να δώσω βάση στον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών? Ψάχνεις καινούργιο η μεταχειρισμένο Laptop ? Share this post Link to post Share on other sites