andreas 13 Posted October 14, 2019 Εδω και αρκετό διάστημα έχω πρόβλημα συγχρονισμού των σελιδοδεικτών μου με το icloud . Ενώ τακτοποιώ τα bookmarks όπως εγώ θα ήθελα ( μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες πλέον κρατάω το bookmarks plits αρχείο ) , μόλις κάνω συγχρονισμό με το cloud που παρεμπιπτόντως του έχω κάνε delete όλα τα bookmarks που έχει κρατήσει .... . αμέσως οι σελιδοδείκτες γίνονται όπως να νε ... Οποια ιδέα για το "πως " και το "γιατί " ευπρόσδεκτη . Share this post Link to post Share on other sites
Panathas 16 Posted October 16, 2019 Από ποια συσκευή το κάνεις αυτό και στα βγάζει χάλια τα bookmarks ? 1 Share this post Link to post Share on other sites
nikos 7 Posted October 18, 2019 On 14/10/2019 at 5:12 ΜΜ, andreas said: Εδω και αρκετό διάστημα έχω πρόβλημα συγχρονισμού των σελιδοδεικτών μου με το icloud . Ενώ τακτοποιώ τα bookmarks όπως εγώ θα ήθελα ( μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες πλέον κρατάω το bookmarks plits αρχείο ) , μόλις κάνω συγχρονισμό με το cloud που παρεμπιπτόντως του έχω κάνε delete όλα τα bookmarks που έχει κρατήσει .... . αμέσως οι σελιδοδείκτες γίνονται όπως να νε ... Οποια ιδέα για το "πως " και το "γιατί " ευπρόσδεκτη . Απο που έκανες delete ? Share this post Link to post Share on other sites
Sovas 12 Posted October 21, 2019 Δοκίμασε να κάνεις πρώτα logout τον λογαριασμό και να δοκιμάσεις ξανά. Share this post Link to post Share on other sites