andreas 13 Posted October 15, 2019 Καλησπέρα δεν ξέρω αν έθεσα στο το πρόβλημα στον τίτλο Λοιπόν έχω το εξής "θέμα" μετά το προτελευταίο update των windows 10 εμφανίστηκε ένα παράθυρο που "ανοιγοκλείνει" ακαριαία. Στην αρχή νόμιζα ότι κόλλησα κάποιον ιό, αλλά ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο laptop μου κ στο σταθερό μου. Δεν μου έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα αλλά είναι σπαστικό χωρίς να θες εσύ να ανοιγοκλείνει κάτι από μόνο του. Ξέρει κανένας τι παίζει με αυτό; Φυσικά τα windows είναι αυθεντικά αν παίζει κάπου αυτό ρόλο. Σας ευχαριστώ Share this post Link to post Share on other sites
Panathas 16 Posted October 16, 2019 Τι τρεχει από κάτω, μπορείς να δεις ? Share this post Link to post Share on other sites
nikos 7 Posted October 18, 2019 Μήπως είναι από κάποιο πρόγραμμα που τρέχει στην αρχή; Share this post Link to post Share on other sites
Sovas 12 Posted October 22, 2019 Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για αυτο 1 Share this post Link to post Share on other sites
ftinos 0 Posted October 22, 2019 Και που είναι το πρόβλημα και ανησυχείς ? Share this post Link to post Share on other sites